Somatic

Lifestylecoaching - Een blijvende verbetering van jouw leefgewoontes

Een leefstijlcoach kan je helpen bij het maken van gezonde(re) keuzes op het gebied van voeding, beweging en slaap- en stressmanagement. Tijdens het traject werk je toe naar een persoonlijk doel.

Waarom Somatic

Lifestylecoaching bij Somatic

In tegenstelling tot onze andere behandelingen behandelen we bij leefstijlcoaching geen ziekte of probleem. Bij deze vorm van coaching draait het om het blijvend verbeteren van jouw leefgewoontes. Tijdens het traject werk je toe naar jouw persoonlijke doel. Samen met je lifestylecoach ga je op zoek naar nieuwe leefgewoontes die zullen bijdragen aan het behalen van dat doel. Denk bijvoorbeeld aan het indelen van je dag, het omgaan met prikkels of doelen op het gebied van voeding, slaap en bewegen.

Jouw lifestylecoach helpt je naast het vinden van de juiste gewoontes met het trainen van deze gewoontes en het integreren ervan in jouw dag. Zo krijg je steeds meer grip op het bereiken van jouw persoonlijke doel.

Prijzen leefstijlcoaching

Wanneer je een leefstijlcoach-traject wilt volgen, neem je doorgaans minimaal vijf sessies af van een half uur. Voor cliënten die nog geen klant zijn bij Somatic de Fysioclub zijn de kosten hiervoor € 200,00. Ben je al klant bij Somatic de Fysioclub?, dan betaal je € 175,00 voor vijf sessies. Mocht je nog vragen hebben over leeftstijlcoaching bij Somatic de Fysioclub, stel ze dan gerust!

 

Meer weten of een afspraak maken?

We helpen je graag!